sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tossulan uuden myyjät


Mukavaa, että näin moni on jo löytänyt Tossulan uudistetuille sivuille. Tervetuloa! Muokkasin tätä vielä vähän jotta saan päiviteltyä tänne uutisia sitä mukaa kun niitä tulee.

Olen tässä käynyt vilkasta sähköpostinvaihtoa kolmannen jälleenmyyjän kanssa. Nyt näyttää jo aika hyvältä ja ryhdyn varmaankin tekemään näitä tossuja jo aivan lähipäivinä. Kolmas jälleenmyyjä ottaa myyntiin sekä vanhoja tuttuja, että ihan uusia tossuvärejä. Myös kauan kaivattua mustaa, jota ei ole ollut saatavilla pitkään aikaan!

Koska teen tossuja ennen kaikkea omaksi ilokseni, olen tehnyt myös yksittäisiä pareja varastoon aina inspiraation iskiessä. Näille tossuille olen kaavaillut myyntikanavaksi Etsyä, mutta se milloin tossut käytännössä ovat siellä myynnissä, on vielä vähän auki. Omassa kaupassani myytävät tossut tulevat olemaan kierrätysnapeilla varustettuja ja värivalikoimassa on paljon jo Novitan värikartoista poistueita värejä. Olen hamstraillut itselleni aina vastaan tullessa mm. petroolia, keltaista ja kirkkaan vihreää. Toivottavasti tämäkin kauppa saadaan pian auki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti